Înregistrare:

Înregistrează-te on-line și noi îți vom aduce la cunoștință ultimele știri și cele mai tari promoții!

Nume, prenume:

E-mail:

Număr de telefon:

Protecție roboți:
captcha

Procedura de aplicare la Program:

Acte necesare:

  • Copie buletin de identitate
  • Copie pașaportului (pașaportul trebuie să fie valabil minim 6 luni de la data preconizată pentru reveniriea în țară)
  • Copia carnetului de student și/sau de note
  • Adeverință de student (recentă)
  • Situația academică (certificatul academic)
  • Poză 5×5 cm conform cerintelor Ambasadei SUA (zîmbind)

Pași de parcurs:

  • Vii la unul din oficiile noastre pentru înscrierea în program;
  • Semnezi contractul de mediere a participării în program;
  • Plătești prima tranșă din costul programului conform contractului de mediere;
  • Dacă optezi pentru varianta Self Placement, aduci oferta de munca semnată de angajator;
  • Dacă optezi pentru varianta Full Placement îți alegi din baza de date un job sau participi la tîrgul de job-uri.
  • Semnezi oferta de muncă cu angajatorul la care ai fost acceptat.
  • Ți se eliberează în original formularul DS-2019;
  • Achiți taxa consulară și prezinți chitanța de plată;
  • Este pregatit dosarul pentru viză și ești programat la interviul pentru viză;
  • Susții interviul și iei viza;
  • Plătești a doua tranșă din costul programului programului conform contractului de mediere;
  • Îți iei biletul de avion;
  • Participi la o sesiune de instruire obligatorie (orientare înainte de plecare);
  • Îți faci bagajele și zbori în State;
  • Revii în țară în limitele de timp stabilite prntru program.