Înregistrare:

Înregistrează-te on-line și noi îți vom aduce la cunoștință ultimele știri și cele mai tari promoții!

Nume, prenume:

E-mail:

Număr de telefon:

Protecție roboți:
captcha

Despre programul Work and Travel SUA

statue Work and Travel SUA are mai degrabă caracter social-cultural, pentru că ajută tinerii studenţi să descopere cultura şi valorile americane, să trăiască experienţe unice într-una dintre cele mai dezvoltate țări ale lumii, să se implice în viața cotidiană a țării gazdă, să cunoască oameni și locuri noi şi în acelaşi timp să-şi perfecţioneze cunoştinţele de limbă engleză. Programul păstreză totodată şi un caracter economic oferind participanților oportunități implicite de cîștig.

gg-brigde Programul Work and Travel SUA datează din anii ’60, cînd Departamentul de Stat al SUA a pus bazele unei serii de programe de schimb intercultural prin intermediul cărora tineri din toată lumea aveau posibilitatea să trăiască pe teritoriul Americii pe o perioadă determinată de timp. Inițial acesta a fost conceput doar ca un program de călătorie, dar dorința studenților de a munci în SUA în perioada călătoriei lor a deteminat autoritățile americane să transforme programul în ceea ce este acum Work and Travel SUA.

Work and Travel SUA este un program de schimb de experiență interculturală inițiat de Departamentul de Stat al SUA care oferă studenţilor oportunitatea de a locui și de a munci legal pe teritoriul SUA timp de maxim 4 luni în perioada vacanței de vară.

Pentru mai multe informații referitoare la programul Work and Travel SUA, vizitați: